FoLLoweRs

Friday, May 10, 2013

#




Alahai... dah lamanya tak update blog saya nikh... Isk isk.. bizi giler berkempen pilihanraya ek?? Huhu...

Bizi la sangat. OT pon Pengarah tak benarkan sehinggalah pilihanraya. Atas faktor keselamatan kononnya. Hahh.. ikut je lah kan... Means esok dah boleh OT lah ekk? Hehe.

Bizi kerja tu satu hal. Bizi uruskan life pon satu hal. Bizi meneroka benda2 baru pon satu hal lain. Pendek kata macam2 kebizianlah.

Minggu pertama cuti sekolah Mei nanti, ada satu kursus kat Melaka. Dan aku selaku urusetia, nak amek sedikit peluang kat situ bawak uyi makan angin. Dah alang2 ke sana tu, bawak dia teruslah. Lagipon, urusetia tak perlu sangatlah nak masuk kelas. Sebelum slot make sure semua ok. So far, semua dah beres. Dengan hotel pon dah setel.

Minggu kedua cuti sekolah tu, kena pergi Langkawi atas urusan kerja juga. Yang ni tak boleh bawak siapa2. Sebab jadual pack.

Sekarang ni, kalau nak pergi mana, kena buat waktu cuti sekolah. Hasilnya dua minggu cuti sekolah tu aku memang tak lekat kat rumah.

Mesti balik ofis nanti kerja bertimbun2. Haihhh... Nak buat macamaner kan...





2 comments:

deaf-angel said...

best eh kalau kerja boleh ada ot, dapat rezeki lebih.
tapi penat la, dan aku perasan, selalu buat ot ni betul2 nye kena kerja teruk2, takde ot yang relak goyang kaki nye, konfem sakit kepala. tak tahu apasal haha.

cLinaku said...

hihihihh