FoLLoweRs

Wednesday, January 26, 2011

Friday, January 14, 2011

Tolong ingatkan aku.




Kadang2... aku bosan dengan diri sendiri. Terasa aku banyak hidup dengan kenangan lalu. I need something new. Something fresh.

Macam AJL, takkan asik lagu2 yang sama menang setiap tahun. Kena kasi can lah lagu2 baru yang memang bagus untuk naik sama. Opss.. saya bukan peminat Ana Raffali jugak pon. Itu bukan kemahiran saya untuk menilai. Itu kerja judges.

Tapi apakah yang new itu? Yang fresh itu?

Sedang mencari.


Dan bila seseorang menyatakan bahawa dia sudah tidak fikir tentang perasaannya, apakah maksud itu?

Dia memang taknak fikir perasaan dia? Dia memang sudah tiada perasaan apa2? Dia dah mati jiwa? Dia dah takde keinginan apa2 dalam hidup dia? Entahlah. Dia sendiri yang tau.

Takde perasaan tapi kadang2 gayanya lebih hebat dari orang yang mempunyai perasaan. Eh.. what the bullshit aku melalut ni!

Heh.. I really need to move on. Kenapalah aku suka dan cenderung menjerumuskan diri dalam sesuatu yang tak pasti dan berisiko dan memang takde pulangan apa2 kat aku. Heh.

I need something new.. i need something fresh... Macam budak2 muda 10 tahun dari aku yang sedang ghairah meniti hidup.

Izit..?


Selamat berhari minggu. Esok aku nak bangun lambat, nak basuh kain yang menimbun, nak iron baju, nak tengok Faster.

Lusa hari lahir uyi!

Saturday, January 08, 2011

First planner.




Tarikh hari lahir uyi 16 Januari.

Aku punya 20 Januari.

Ok. Ingat tuh. Cuti raya cina nanti kite beli kek yogurt cheese kat Secret Recipe feveret uyi tuh.

Err... cari duit dari sekarang!


Entry ni sebenarnya penutup 2010 tapi sebab malas dan kekangan masa, aku publish hari ni.



Alhamdulillah... selamat pada petang 10 Disember 2010 selepas solat Jumaat. Sah sudah bergelar suami orang di masjid apantahnamanya kat Alor Star.

Terus kami ke Langkawi esoknya dengan bot. Mabuk2 laut sbb sebelum tu macam2 yang masuk dalam perut. Kali ni aku banyak upload gambar dalam fesbuk. Nape ntah fesbuk menjadi pilihan sedangkan sebelum ni aku sayang blog dari fesbuk .Ehehe. Apadaa..

18 Disember majlis sebelah lelaki pulak. Alahai.. kawen da dia. Ada bini dah dia. Beruntung saper dapat dia. Baik, ringan tulang, ensem, penyayang etc. Hehe.

Lepas ni sure da susah cket nak mintak tolong dia apa2. Kalau sebelum ni dia rajin offer apa2 kat aku, skang mesti teragak2 dah. Uwaaaaa...

Eniwei, itu cerita lepas. Untuk 2011 ni, selamat datang. Tambah satu lagi angka umur aku. Wah... banyaknya!

:)