FoLLoweRs

Friday, October 09, 2015

Muachhh!




Assalamualaikum.


Kalau berlatarbelakangkan rok kapak Intanku Kesepian, feel tu memang terasa kapak lah. Haha.. Old skul. Nostalgic. Cintan.

Ulang lagi dan lagi dan lagi. Sampai bernanah telinga ni. Hehe.

Tapi nanah nanah pon, peduli apa. Sedap lagu tu. Layan ajer. Pasang aje. Kumandangkan ajer. Biarkan melodi dan muzik tu menerawang kat udara.

Ok. Tahun 2015 dah lebih 80% berlalu. Dah masuk Oktober. Soon 2016 pulak. Adoii.. sekejap nya. Dunia blogging pon dah lama sangat dah ditinggalkan. Penulis2 blog yang sangat best pon aku dah tak baca. Dan tak tau pon sape. Yang aku tau cuma yang aku kenal yang pernah aku baca lah. Haha. Ala... Hujan pon dah 10 tahun... kan?

Niat nak jadikan blog ni diari sepanjang zaman pon dah lama lapuk dah. Dah terkubur takde nesan. Asikk gitu je. Huhu. Ada.. adalah. Kalau takde tu, memanglah tak terjengah pon blog aku yang tersayang ni. Hikks.

Ok. Esok Hari Sukan Negara. Walaupon aku ni tak aktif bersukan, tapi support tetap support jugak taw. So esok aku akan cuba-cuba bersukan. Jadi pompom gurl pon kira sebahagian dari aktiviti sukan jugak apa. Hakhakhakk.... Uwerrkk.




Throwback. Jerebu2 pon training taw... Esok ada race. Hikhik.





4 comments:

deaf-angel said...

Intan Ku Kesepian tu Wings kan?
Aku masih ingat ok, tu lagu nombor 2 kat kaset pertama Wings zaman dulu tu.
So aku baca ni aku realise that was the very first slow rock Wings la ye aku pernah dengar.

Jerebu ok, sports makin sakit nanti haha

Siti Marlina Mukhtar said...
This comment has been removed by the author.
cLina Beledza said...
This comment has been removed by the author.
cLina Beledza said...

deaf;
ha ah.. wings...

tp jerebu dah kurang banyak da..alhamdulillah.