FoLLoweRs

Sunday, August 06, 2017

Benarkah sepi itu indah?




Sigh.

Mengeluh. Tak baik.

Bukan.. bukan nak mengeluh meratap nasib or sesal ke apa ke.

Bukan.

Bukan nak mengeluh pon sebenarnya. Tak bermaksud pon. Tak.

Tapi sebab takde buat apa kot... terkeluh pulak. Terhembus satu hela nafas yang agak panjang...



Ok. Bosan barangkali.








1 comment:

deaf-angel said...

kita takkan sepi pasal kita sentiasa ada Allah. cehhhhh aku ni kan cakap macam betul je kan padahal aku bukan betul pun haha. tapi memang betul kan. Kita orang Islam so kita ada Allah.

No such thing as bosan in life k, macam macam boleh buat.
Turun bawah block, carik kucing dan kasi makan.. hahaha.