FoLLoweRs

Sunday, December 21, 2008

my sunday

Saat ini. Hari Ahad. Jam 7.21 malam. Aku kat ofis.

Sedang tunggu liza datang jemput. Lepas ni rasa nak makan pizza. Nak hirup sup. Nak lepak2. Nak santai2. Nak rilek2. Nak regangkan segala apa yang boleh.

Owhh.. penat rasanya.

Saper kater keje gomen goyang kaki? Huh.

Sebelum ni itu lah tanggapan aku. Tapi skang baru aku sedar langit tu tinggi yang amat.

Hujung2 tahun ni bebanan kerja bertambah2. Bizi gilos! Nak tutup akaun kan.

Haih. Aku penat. Kursus kat Cherating aku mintak excuse. Sib baik bos aku yang baik hati tu paham dan aku dikecualikan. Tengkiu bos. Member lain jangan jeles!

Makkk..! Kat luar dah gelap. Itu pasal la aku mintak 2 orang puteri ni temankan aku. Uyi dan cousin dia, Nisa.

Uyi sehari suntuk kat ofis aku pon takpe asalkan ada game. Dia memang giler game.









4 comments:

Geng Metal said...

kalo nak regang2kan otot lutut n siku tu, lu dengar je radio sinar fm, ada sesi senaman dgn abg jem, sure lutut lu longgar habis sampai tercabutnya le ... hehehe

eddie dewanaga said...

geng metal, abg jem tu saleh yaakob kan..???
kalau gua tak silap laa... kelakar siot dia tu, jgn kata longgar, boleh tercabut terus!!

pizza crust tu kalau cicah mushroom soup, adoi... sorga!!

deaf_angel said...

rajin sey..

cLinaku said...

geng metal,
satu dua tiga empat.. empat lagii..!

eddie,
ha ah abg jem tu saleh yaakob le.mmg kelakar gilos!

deaf,
terpaksa rajin.kalau tak..mesti keje tak siap.