FoLLoweRs

Tuesday, September 29, 2009

assalamualaikum melissa hani iman... selamat datang kami ucapkan kepada kamu!













































saat kelahiran anak buah yang ke 4.
Liza selamat lahirkan baby gurl ni on 28 september jam 9.42am kat An Nur Bangi. Yang best tu baby sulong dia ni sama birthday ngan dia. Ha mama ngan baby leh celebrate bufday sama2 nanti ek.
Malam tu kitorang celebrate ala kadar kat wad. Abang Khairul sponsor cheese kek disaluti strawberry yang sangat yummy.
Excited sungguh dapat anak buah yang baru ni. Rasa cam nak beranak pulak tgk muke baby yang suci tu. Huhu.
Tapi mengenangkan sakit yang amat time nak bersalin.. adehhhh... takut rasanya.
Apapon... untuk anak buah mak ngah yang comel ni.. the earth say hello to you sayang... kakak uyi tak sabar nak tukar diaper, nak main2 ngan baby... err nanti panggil mak ngah 'mummy' taw! Hekhek.

6 comments:

eddie dewanaga said...

comel rupanya, seindah nama...!

Day Dreamer said...

hi,

first of all, congrats untuk awak atas kehadiram MEL sebagai member baru famili awak.

cumel anak secara awak nih.

Assalamualaikum MEL.


:)

deaf_angel said...

wah congrats

smoga menjadi anak yang solehah. Amin.

cLinaku said...

eddie,
budak2 mmg sangat comel kan!

day dreamer,
tengkiu! awak pon tk lama lagi leh dapat baby yg comel gak...

deaf,
ameen...

Day Dreamer said...

err...leh ke dapat baby dgn awak? ermm... :)

cLinaku said...

day dreamer,
erkk..!
meh la kite dapat baby. jom kawen!
ader brani?? :P