FoLLoweRs

Tuesday, October 06, 2009

citer raya sket...

sepasang kasut raya comel utk uyi beli kat Jusco Cheras berharga rm63.50. Tapi frust giler sebab tak muat! Haih. Sayang sangat sebab kasut tu sangat cantik dipakai dengan baju kurung atau gown. Grrrrr......

kat salah satu pasar raya kat kelantan hari last pose. Penat dan frust sebab abis sume kedai kasut kat Tanah Merah tu dia kitorang masuk tapi takde satu pon dia berkenan.


at last..... jumpa gak Asadi yang berkenan. Tu yang tersengih tapi lupe ar nak snap pic tu. 2 pasang uyi tangkap. Satu kasut warna pink, satu lagi sandal bertali dan bertumit warna itam.


on raya kedua kat rumah kawan Alin. Yang masuk sekerat tu Pajeen, my adik bongsu.


L-R pajeen, uyi, aku dan uyo.

5 comments:

Day Dreamer said...

hi awak,


mesti penat waktu terkejar pilih kasut uyi tu kan? tapi for sure, if awak buat untuk seseorang yg teramat bermakna dalam hidup awak, mcm untuk uyi tu, saya rasa ianya sgt berbaloi.

kan?

deaf_angel said...

ya rabbi harga kasut budak2 sekarang punye la mahal..

tu baru kasut, seluar jeans lagi la aku fening nengok harga haha

cLinaku said...

day dreamer,
penat,letih,nak marh,haus,sonok..sumer ader!

deaf_angel,
ntahnyer.apa brand aku pon lupe.
tapi sesekali je aku beli yg mahal dan branded.lain2..brengsett..hehehe

eddie dewanaga said...

huh.. dah besar betul ye Uyi tu... nanti lagi 2-3 tahun tau-tau dah ada yg masuk merisik.

hehehe...

Anonymous said...

ermm..

harap-harap org pn sempat la juga nk merisik ibu uyi...



:)