FoLLoweRs

Monday, December 07, 2009

tak sama tapi serupa..
















13 comments:

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

uyi dah besar. comelnya dia..hihi. cantik mcm mak dia lah.

eddie dewanaga said...

Uyi ni naik sekolah menengah je nanti, ramai la yg dok angau pada dia ni...


macam mak dia time sekolah dulu kot... huahuahua!!

Anonymous said...

ala...ibu dia pon skrg ada org dok kejar kejar.....


kan..kan..kan.....

cLinaku said...

mimi,
besar dah...dah 9 tahun... huh.terasa macam baru benar aku sakit bersalin.huhu.

eddie,
err... mak dia skolah dulu very a humble person lah.muahahaha.

anonymous,
eh ehhh..kwang3x

deaf_angel said...

baju sama, boria sey

Anonymous said...

where are u cLina?

i miss u much......


:(





-yours-

Anonymous said...

where are u cLina?

i miss u much......


:(





-yours-

cLinaku said...

deaf,
rasa best pulak pakai baju sama.
bangga seyyyh...!

anonymous,
im here bebehh!!!

Anonymous said...

bila kita bertiga nak pakai baju sama bersama-sama...? ermmm....

Anonymous said...

bila kita bertiga nak pakai baju sama bersama-sama...? ermmm....

cLinaku said...

anonymous,
r u readyyyyyyy...???????

Ezine Enterprises said...

hot mom with hot kids?so cute looo..

Anonymous said...

bebeh...

i'm ready to wear the baju sama....how bout u?


erm...hot mom?? wow!!! but...very hot n so spicy..nyum.nyum..ermmm




:)