FoLLoweRs

Monday, May 19, 2014

Bila aku rindu




Sekejap tadi aku baca post2 lama kat blog ni. Aduhhh.. rindunyer!

Rindu pada keletah uyi.

Rindu pada suasana dulu.

Rindu pada kawan2.

Rindu sangat!

Rindu serindu-rindunya!

Andai dapat ku undurkan putaran dunia..... arghh.

Dan tiba2 rasa emo sekejap. Uhhh.





3 comments:

Anonymous said...

hye cik siti marlina,

you tak rindu kat i ke?
i always thinking of you since the first time kita berjumpa dan berkenal.



admirer...

deaf-angel said...

aku kan...
aku sebenarnye aku rindu banyak benda tau...

tapi..masalahnya..banyak rindu yang aku rindu semua cuma wujud dalam kepala hotak aku...

then, makin hari makin hari makin hari...pelan2 kan makin pudar...

paham tak?? makin hilang, makin hari makin hari kita berusia kan??


then satu hari nanti, kita akan lupa....

cehhhhhhhh.....aku berbual...haha

cLinaku said...

anonymous;
rindu i ker?hantar lah bunga...ihikk


deaf;
memang makin lama makin hilang deaf, tapi mana mungkin kite lupe.kecuali bila kita dah nyanyuk. hehe...