FoLLoweRs

Wednesday, May 21, 2014

Macamni pon boleh...




Assalamualaikum...

Tak jawab dosa. Hehe.

Waalaikumsalam.

Dah lama aku type cerita trip ke Cameron Highlands tapi tak post pon sebab masalah gambar kat handphone tak dapat nak transfer ke pc ni. Adehhh.

Last2 biar macamtu je.

Hari ni ingat nak try godek2, cable pulak takde. Adoii. Lagilah terbiar.

Sekarang semua gambar snap pakai handphone je. Senang dan cepat. Terus upload instagram. Mudah. Kesian kamera. Dah lama tak guna. Kes malas nak cucuk cable masuk komputer, upload. Lepastu masuk blog. Macam leceh sangat rasa. Lambat.

Pakai handphone sangat simple. Snap upload. Snap upload. Easy. Upload kat blog? Uhh... tak sukalah buka blog pakai handphone. Kecik dunia rasanya.

Setakat whatsapp dan instagram boleh lah. Nak type berjela mintak maaf. Nak surf internet pon tak rajin. Kalu nak baca resipi sikit bolehlah digagahkan. Selebihnya tidak. Tak puas dengan skrin kecik walaupon everything di hujung jari.



Chakk..!!

Camera360 memang lawa. Arghhh... dah lama tak upload gambar sendiri kat blog. Ihikkkk... Gedik gedik!





5 comments:

deaf-angel said...

sejuk ke cameron tu?

aku baca dah tak sejuk sebab environment dia dah pelan2 dimusnahkan manusia.

Kamarilham said...

Assalam, cool blog. funny & cutely written.l follow.

cLinaku said...

deaf;
eh sejuk deaf. aku sampai sakit2 kepala.huhu

kamarilham;
hihi...tq tq. welcome

deaf-angel said...

Ye ke...

Kira ko gi sana pakai baju snow ke?

Silap2 ekon tempat keja ko lagi sejuk.

cLinaku said...

deaf;
hahahaha... ko ni kann.