FoLLoweRs

Friday, June 20, 2014

Entry #1




Kadang-kadang tahap kebosanan aku membuatkan aku terfikir tak sabar untuk mati.

Hishhh.

Haihhh. Macamtu pulak!

Mereng sekejap.





6 comments:

Kamarilham said...

Feeling bored? Me too sometimes. Tell you what, try some creativity in your life, say.. stay cool and look pretty.

deaf-angel said...

Orang yang nak mati, tak mati.

Orang jahat nak mampos hidup susahkqn orang kita nak dia mati punnnnn tak mati2.

Orang nak hidup lama, dah plqn tu ni tu ni, makan nasik sedap2 pun tiba2 mati...

Anonymous said...

bosan?

bosan la sbb dok sorang, ce ada aktiviti, jumaat ptg je tangkap flight ke KB, mesti tak boring.

dop gitu?

mati?

mengingati mati tu bagus,
tapi yg rasa tak sabar nak mati tu napa?

dah pikir masak masak ke?

yg ditinggalkan?

pastu

bekalan ke dunia mati tu... camna?






-secret admirer 4eva-

gohku said...

assalam mek . mana demo g ? ilang terus. kijer mana skrg? dok mana ?
- miji @ ranjau -

deaf-angel said...

Hoi kawan..

Selamat hari raya kat ko dan kat Uyi. Dengan ucapan untuk Uyi rajin2 la kumpul collection. hahahaha.
Ucapan untuk mak uyi, Selamat memberi collection haha.

cLinaku said...

kamarilham;
hihi..

deaf;
haha.. slmt hari raya untuk mu jugak. uyi dah besar, duit raya tak kasi aku pegang da.. haishh.

anon;
hihihihihihhhhhhh.....

gohku;
wahh masih sudi dtg ke blog aku ni. hikk.
masih kerja di tempat lama...