FoLLoweRs

Friday, November 28, 2008

Sekadarnya

Aku bizi sangat. Start minggu lepas.

Bermula dari kursus, jadi urusetia lah.. taklimat lah.. Huh! Penat.

Tapi sempat jugak aku bawak uyi pergi mandi laut kat PD tuh. Pergi ngan adik2 start hari Ahad sampai Selasa. Kebetulan ada konvensyen guru kat Tiara Beach Resort, terus pergi sana. Bertambah penatnya.

Pergi bercuti bukannya dapat rilek kepala otak, lagi tired ada. Dengan tidur lambatnya, merayap ke pantai, pastu bangun awal pagi konon nak menikmati sunrise. Heh.

Mana nak melayan uyi yang 24 jam nak terjun laut.

Paling rasa membazir bila masuk ostrich farm yang takde apa2 selain bau busuk binatang itu. Ingatkan nak tunggang la ostrich tu, tapi geli lah pulak.

Masuk ofis semalam, aku tak tau nak start dari mana. Minggu depan aku kena berkursus lagi. Kali ni kat Sepang pulak. Aduhhh.. Mula2 masuk kerja dulu rasa sonok gak, lama2 aku rasa cam ampeh. Bosan!

Uhh.. dah lama tak menjengah ke blog peberet. Apa citer ek.. Rindu seyhh...

Orait nanti senang nak buat tag cik gina tuh. (Biler ek..)

Start keje ehh..!

3 comments:

Rambo said...

tiara beach resort takde laut. cume swimming pool besar macam laut je kan?

eddie dewanaga said...

tiara best beb...
gua stay 3 ari 2 mlm masa deepavali ari tu... layan kat bistro tgk chelsea punya game, berendam kat kolam pagi2 buta... tempat dia bersih, amoi mata sepet pun ramai... nak mandi pantai kena pegi teluk kemang la...

cLinaku said...

rambo;
ha ah.tapi ok la sbb pool dia luas ek.

eddie;
mmg best.amoi?huh malas campo.tapi makanan kat situ aku kasi kosong.langsung tak best.pastu lalat banyak.aku makan kat luar je.ingat nak harapkan bekfast,pon tak best.