FoLLoweRs

Friday, April 20, 2012

Step one.




Err... aku teringin nak buat satu blog yang betul2 macam diari. Luahan hati betul2 punya. Tiada gambar tiada pengenalan diri, pendek kata memang tak taulah sape owner. Takde siapa kenal.

Mesti best. Boleh tulis sesuka hati, tak payah nak baca balik kot2 terkena pihak tertentu yang membaca (kalau ada..) yang boleh tersinggung.

Itu baru betul2 diari hatiku. :)



6 comments:

deaf-angel said...

what is the address please?
aku nak kaypoh.

:: Cikgu Wiween :: said...

buat sis. i have one but sudah diprivatekan. hehe

cLinaku said...

deaf;
haha.kaypoh jgn tak kaypohh.

cikgu;
sudah diprivatekan, means diri sndri je yg baca?

broken_nigina said...

tiru macam saya.lol.

cLinaku said...

gina;
:))

Lnly_plc said...

your post inspired me to make another private blog..but I already have 2 blogs..2 blog tu pun dah tak terurus..tak tahu nak tulis apa.. :p