FoLLoweRs

Monday, November 19, 2012

xoxo lah.

Adakalanya, hati sendiri pon takboleh nak tafsir dan dimengertikan.

Orang lain, apatahlagi.

xoxo.

( hehe :p )

2 comments:

deaf said...

Tu hari aku sedih, polar bear kat zoo spore ada dua ekor.
Satu mak satu anak.
Mak mati sakit tua.
Kira kalo kat liar bleh hidup 25thn, kat zoo dia sampai 35.
Abis tu kan, waktu mak dia sakit tua, dorang asiingkan mak nfan anak. Tapi bleh nampak dan cium bau la.
Then waktu dorang angkat mak dia mati then angkat pegi then anak dia buat bunyi, tapi ni kali mak dia tak jawab.
Polar bear tau. Kalo liar dorang kat north pole sana.
So tinggal anak dia sorang.

Ni konfem aku tahu perassaan hati aku. Aku sedih giler. Pasal bila aku kat zoo aku happy. Binatang lagi bagus dari sebahagian manusia.

cLinaku said...

betul.
kadangkala melayan binatang lg bagus dr melayan manusia.
melayan mesin lg enjoy dr melayan peel manusia.