FoLLoweRs

Wednesday, May 07, 2008

Kalau rindu ini ada nombor...

4May2008 10.45pm

Msg dari uyi :
'Ibu ibu dah tido ke?'

Aku reply:
'Lum,ibu tgh gosok bju.Cyg ibu lum tdo lg ke haa...?Xngntuk?Uyi jgn tdo lewat tau cyg..'

Uyi balas:
'Uyie dok atas katil ni.'

Aku balas balik:
'Uyi ke mk andak ni?Hehe nper uyi xtdo lg ni cyg..Rindu la kt uyi.'


Uyi reply:
'Ni adik la ibu.nape ibu tak caya.uyi boring lah. oo ye lupe pulak nak tanye ibu,ibu ngah gosok baju mane tu...'

Aku text:
'Ala ala anak ibu comelnya..Ibu gosok bju kurung wrna merah nk pkai g kje esok.Uyi boring?Tdo la cyg dh lewat dh ni..Tdo eh?'

Uyi balas:
'Ok bye muuaah.'

Aku tulis:
'Nk tdo dh?Slmt mlm cyg ibu..Muahhss..Mimpi ibu yg best2 ye.'


Lepas tu senyap.

5 minit kemudian aku tepon. 'Uyi baru tidur.. dia la yang tulis mesej tadi... orang pon baru tidur ni,' kata Pajeen dalam mamai.


Sebak.

Kesian uyi... mesti dia boring.. rindukan aku. Sigh.


7 comments:

Nadia said...

cepat la cuti sekolah yek? ;-)

broken_nigina said...

jelesnyerrr..
mesti best ada anak sendiri..
nak anak jugak..
huhuu..

deaf_angel said...

budak2 msia next week semua peksa kan...huhuhu..

lina...eh ko keja 5 day week...friday nite balik ah...tapi ko dah sampai bas stesen nak masuk kampung jauh eh? tu problem kot, kalo rumah dekat ngan bus stesen senang sikit eh...

nigina...smoga Allah kabulkan doa2 ko. Amin.

cLinaku said...

nadia,
cepat la cepat!

gina,
moh makan nasik minyak.

deaf_angel,
yup, uyi tgh peksa skang.nk masuk kg tak jauh tp naik bas tu yg dah tak biasa.Bas laju giler!Naik ketapi ok tapi almost 12hrs bru sampai!apapon,kje 5days a week byk advantage.

deaf_angel said...

dah tak biasa....? biasakan la... aku ngan bas express dah sehati sejiwa sebati dah huhuhu...

M1N4M1 said...

comelnya uyi..gigit telinga dia

cLinaku said...

deaf_angel,
bukan takmo biasakan...takutt!! ntah!rasa tak selamat je naik bas mengenangkan accident bas berlanggar la, masuk gaung la..driver yg tak reti toma'ninah la,pastu banyak lori2 balak..isk..
erk...macam la naik ketapi kompem selamat ek?huhu..

m1n4m1,
uit...lamo tak nampak??