FoLLoweRs

Tuesday, August 19, 2008

Citer sket!

Ekhem.. update tentang diri sendiri.

Seolah dilamun centa dengan seorang guru di timur tanahair. Bini nombor dua? Eh no way lah! Jangan.

Akan bercenta ngan seorang adik yang berjarak 9 tahun? Itu pon takkan. Tak naklah.

Eniwei.. bos baru aku yang bergelar dr. itu hensem. Hari2 aku nak nyanyi lagu Norsheila Amin...
da di du di du di da da di... aku sudah jatuh hatiiii....!

9 comments:

eddie dewanaga said...

nice...

benda yg elok jgn tangguh2,
tak perlu tunggu dia make a move,
lelaki ni lazimnya lembap dan malu2 naga... based on me...!!

create a simple but effective situation...
good luck sis...!

rock on..!

cLinaku said...

ehehe..blushingnyer!
tapi sayang,tak boleh make a move lah.. banyak halangan dan sesuatu yang agak sukar kot.

Ingin ku peluk tapi sayang tak sampai.

deaf_angel said...

layang layang terbang di awan...
la la la la..

pipiyapong said...

norsheila amin tu feveret gua masa tadika dulu..

broken_nigina said...

gua nyanyi lagu tuh masa wat persembahan kat sekolah zaman kanak-kanak dulu.
hahaha..
poyo.

pjoe said...

Lagu tu dedicated kat Ummu Maisarah masa di kelas 5 Kuning dulu

psstt!

berbunga2!

hihi

cLinaku said...

deaf_,
layang layang terbang melayang!

pipiyapong,
lagu dia yg ni peberet aku masa kini.

gina,
dadidudidudidadadi..kecik2 dah jauh hati ekk!

pjoe,
di mana ummu maisarah skang...

deaf_angel said...

mana aku tahu lirik, aku rembat je

hoi! slamat berpose kat ko n uyi

cLinaku said...

u too.
alhamdulillah...setakat ni uyi takde ponteng lagi pose.Tahun lepas dia dapat sehari je!