FoLLoweRs

Wednesday, November 18, 2009

aku belum potong.



weekend ni rasanya aku nak gunting rambut. kena potong rambut. harus.

da panjang sangat.

sampai aku naik geli.

tapi macam sayang pon ader.

potong! potong!? potong! potong????

yark!


7 comments:

eddie dewanaga said...

seriously.. gua suka awek rambut panjang. suka sangat, mungkin lebih kewanitaan, gitu... tapi itu bukan alasan yg gua beri jika kawan2 tanya.

tapi jika ianya jadi sukar untuk di uruskan, leceh beb kalau terlalu panjang, nak cuci & shampoo, nak tocang time kerja... baik la kalau potong sikit.

*melalui pengalaman sendiri, gua dulu rock beb, rambut sampai pinggang, gua tau susahnya nak maintain dia bebas habuk dan selalu wangi.

Anonymous said...

cik lina,

betul kata eddie tu, apapon awak tetap cute n sweet.

broken_nigina said...

dah potong pun masih lembap..
lol.
rambut panjang la cun sis.eksotik gitu.

cLinaku said...

eddie,
kebanyakan lelaki suke awek rambut panjang ker??huhu.
weiss kasi letak la itu pic, teruja aku nak nengok eddie dewanaga dan rambutnya di zaman rok!

anonymous,
awww... org puji2 ni bikin kembang seyyyh....

gina,
sebenarnya sayang jugak nak potong taw....
kalu gitu meh kite potong ckettt je la.

deaf_angel said...

aloha fren.

Selamat hari raya aji...


aku tak tahan nengok budak2 sekarang...asyik nak pacak je rambut..
gel punye la mahal..pengsan.

Day Dreamer said...

selamat raya aji cik lina.

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

rambut akan panjang..potong pun ok jgk.

selamat hari raya aidiladha =)