FoLLoweRs

Friday, September 16, 2011

My Fipper




Aku memang selekeh. Pergi mall pon kadang2 aku cume pakai track dengan t-shirt je. Tak ketinggalan selipar jepun. Memang tak melawa langsunglah especially kalau keluar dengan adik2. Memang bukan jadi pilihan untuk dingoratlah.

Kalau aku pakai jeans pon aku suka sangat pakai fipper flip flop tuh. Sedap.

Tapi dua hari lepas, selipar jepun comel tu hilang dalam masa setengah jam masa kat rumah adik aku. Cinabeng punya orang! Tak pastilah saper yang curik, mat gian ker, budak2 nakal ker. Menyumpah berbakul2.

Mana taknya, ini kali kedua selipar jepun aku hilang dalam masa sebulan. Hilang kat rumah adik aku jugak. Last time hilang masa bulan poser. Aku beli baru. Hilang pulak lagi! Eeeeeee.....

Yang bengang lagi tu, selipar jepun adik aku yang baru beli semalam pon hilang gak. Kaler merah hitam. Memang cun walaupon namanya selipar jepun.

Pelik. Kasut2 pencuri tu tak curik pulak. Dia target selipar jepun je, tapi selipar jepun yang bukan cap ayam lah, selipar jepun yang cantik.

Sial punya pencuri.

Tak pasal2 aku datang OT hari ni terpaksa pakai sandal.

Ptuiihhhh..!



2 comments:

deaf-angel said...

aku gi mana pun pakai sliper
srap srup srap srup seretttt kat lantai.

hari jemaat pun kena tegur ngan kawan aku ' eh? gi konsert wings pakai slipar je? '

aku cakap ala...rock dalam hati, bukan pakaian.

cLinaku said...

deaf;
ko memang kool...huhu