FoLLoweRs

Thursday, September 13, 2012

UPSR itu sudah 24 tahun berlalu.


















4 comments:

deaf said...

kat sokkabar melayu Singapore ada artikel pasal berapa adik beradik ni, semua dari madrasah full time lagik ( bukan sekolah sekular macam kebanyakkan pelajar ).
Adik beradik ni semua terror sangat keputusan, kira boleh pilih la nak sambung belajar mana sampai overseas london semua.
So sokkabar interview mak dorang la, tanya apa rahsia kejayaan?
so mak dorang cakap bila anak dia nak periksa, mak dia duk rumah baca yassin.

cLinaku said...

hm. aku puasa time dia peksa tu.
tu je pon yg dapat aku buat. nak teman dia kat sana tak dapatlah, keje lagi, jauh lagi.

ardz marn said...

erm.. uyi yang tudung kelabu tu kan.. yang tudung merah tu siapa pulak..

.

cLinaku said...

tu semua kawan2 sekelas dia.
kecuali yg tudung merah ada belang2 hitam,tu kazen dia.