FoLLoweRs

Friday, April 05, 2013

Nantilah




Bila takde idea nak tulis blog tapi rasa nak menulis sesuatu, boleh letak gambar atau apa2 lirik lagu yang berkenan dan tampal.

Tapi bila gambar pon takde, lagu pon tak jumpa yang best inilah jadinya.

Mihmihhh...

Takde papepon :p





2 comments:

deaf-angel said...

tadi aku gi pasaraya, aku tengok2 la brand mee segera...mamee, maggi, adabi etc etc..
berlambak macam2 kan?
( cuma kat Msia jarang ada Myojo eh? )..

then aku tengok eh? Brand Ruski.

Ni cam nama makanan binatang peliharaan gitu je makanan anjing/kucing gitu.

Sekali aku belek2 eh, ni mee segera la.. tapi nama Ruski

haha, cam nama brand pet food kan?

So aku cek2 , ada logo sijil halal Msia, ok la beli,
slightly more expensive than other brands,
tapi kat packaging dia letak ada healthy values contoh Vitamins, Iodine,

etc etc.
ok la kasi try.

cLinaku said...

Ruski aku tak pnh try. sedap? nnt kasitau