FoLLoweRs

Wednesday, April 03, 2013

Rindu bertamu lagi :)




Ok setel.

Semalam final Rindu Bertamu di Abu Dhabi. Happy ending. Biasalah cerita melayu memang kebanyakannya gitu. Baru puas :)

Lepas ni aku tak pressure dah. Cerita yang ganti nanti not my type. Pelakon jugak not my taste. Tak payah layan. Tapi aku perasan dalam minggu lepas drama cina kat 8TV ada Julian Cheung. A-l-a-m-a-k... Hihi... Rindu bertamu di TVB pulak nikh!


First tengok dia berlakon cerita Peak of Passion. Muda belia lagi. Cun kan?



nota kaki: kadang2 kita kena lupa sesuatu untuk dapatkn sesuatu*aku sendiri yang paham.

7 comments:

deaf-angel said...

Melayu nye show ni banyak jenis chick flick.

Untuk kasi orang pompuan dan mat jiwa-jiwa rasa happy.

Kalo aku direktor hero hensem mesti aku kasi mati, atau tak pun rupanya pengganas.

cLinaku said...

deaf;
ko mesti anti aron aziz kan?kehkehhh

deaf-angel said...

ala.....mamat tu..

Aku kadang2 masuk porum terbaca cerita2 dia.. tapi bagus la rezeki dia, dah harap dia jaga disiplin dan jaga mulut.
Carik rezeki kat negeri orang.

cLinaku said...

dia comel kan? hikhikk

deaf said...

Seriously, kalo ko tengok filem2 dia berlakon, part gaduh, atau part gengster,
Ko boleh nampak pelakon lain semua cam katun, berlagak je gitu, tapi aaron aziz berlakon really looks real.
I like it.
Ni je aku suka dia.
Tapi dulu ada satu tv3 drama, dia berlakon jadi suami mithali tu,
Blog2 orang pompuan semua puji, untjngnye dapat husben cam aaron, hensem, mulia, cam malaikat dah.
Muntah hijau aku bacq hahaa

cLinaku said...

yup.dia brlakon best.real dan sangat natural.
jadi genster best,jd pencinta wanita pon best.

deaf said...

Ye la ye la ye la

Kalo kat tv singapore, cerita omputeh tv serial heartlander,
Dia jadi polis pangkat korperal. Pakai uniform nye.
Alrite la dia, dua dua bahasa dia fasih boleh carik peluang berlakon senang.