FoLLoweRs

Friday, September 20, 2013

Itulah....




Aku rasa, aku kena update lah senarai blog kat sebelah ni. Aku perasan banyak yang dah takde.

Tapi rasa sayang pulak. Heh. Kang kalau delete nak ganti dengan blog apa pulak? Malas pulak rasanya nak taip. Banyak sebenarnya blog yang selalu aku singgah tapi takde dalam list sebelah ni. Tak penahnya nak update. Biarlah list blog otai2 tu yang menghiasi blog ini. Hehe.

Lagion, aku dah tak berapa obses meneroka blog2 ni lagi. Dah malas. Sedihnya mengenangkan kemalasan diri sendiri.

Bukan sebab malas je, 24jam aku rasa tak cukup. Kalau dulu basuh kain seminggu sekali atau dua, sekarang aku rasa nak basuh hari2. Nak sapu rumah, buang rambut yang berguguran. Nak lap dapur, nak lap habuk, nak masak, nak squat, nak angkat dumbell lagi. Haihhh... banyaknyaaaa nak buat.

Magazine kat rumah yang beli pon ada yang tak khatam lagi. Itu belum kira buku2 agama. Haaaa... Belum kira baca al-quran. Lagi lah rasa lazy. Huhhh. Teruk teruk.

Dan sekarang aku pon taktau pasal apa aku buat entry ni. Nak kate update blog list tak jugak. Huhu...

Sudahnya.





3 comments:

deaf said...

Ntah eh. Aku dalam seminggu la. Kalau kumpul setiap minit aku tengok tv, mjngkin tak sampai lima minit, kira tak tengok tv langsung la. Tapi aku baca sokkabar and surf internet jadi aku tahu apa terjadi..
Tido, kadang2 tido tu dapat berapa jam pjn dah kira bagus.
Pasal macam2 nqk buat.. tu ah aku siap ada time nak buat blog, kepo2 kat blog orang lagik. Kadang2 kita kena jaga kepentingan hal lain dari driri kita sendir
Cuma aku kerja shift, tu alasan aku tak gi mesjidke, dengar belajar agama ke. Pasal tiap2 minggu hari kerja waktu semua lain2

Anonymous said...

as salam. pekabar? lama tak dgr citer. acc fb dah deaktivate ke? call pon tak dapat. nak ajak ngeteh.... pepehal t roger2 ehhh - miji-

cLinaku said...

hye alenggg....hihi...
ha ah. aku dah malas berfesbuk ni.tak interesting lah aku rasa.
pst..aku da tuka no baru,tp takkn nak publish kat sni kot.hehe. email email ehhh