FoLLoweRs

Thursday, August 23, 2007

a shoulder to cry on

Waktu sekolah dulu, kalau kite admire kat orang tapi ader gak orang lain yang tak kurang giler babas admire kat dia, tetiba rasa cam tak best. (erm kecuali abang alid).

Sama la cam penyanyi atau pelakon. Kalau boleh nak minat yang bukan jadi pujaan kebanyakan orang. Taknak sama ngan taste member baik. Apa kelasss nak share ek.

Macam jugak dalam persahabatan. Kalau tetiba kawan yang memang kite anggap kawan nak expect more than that, mesti rasa lain. Tetiba rasa cam tak reti nak borak camner. (lagipon taknak jadik Rosli part II).

Bila nama kawan tu appear kat skrin handphone, nak jawab pon dah tak se'excited' dulu. 'Alamakk....emm'.

Boring la pulak bila jadi camtu.

Kan best kalau ader seorang kawan baik, yang kite anggap lebih dari sekadar kawan tapi tak lebih dari tu. Hermmm.

3 comments:

broken_nigina said...

gua paham sis..huhuu..

cLinaku said...

huhuhukk...

broken_nigina said...

kalo boleh jumpa yang gitu gua pon nak gak sorang..kawan yang lebih dari kawan tapi tak lebih dari kawan..