FoLLoweRs

Monday, January 21, 2008

4 hari selepas uyi genap 8 tahun

9am.

'Kringgg...!'

‘Helo...’

Senyap.

‘Heloo.....?’

‘Assalamualaikum sayang… Selamat hari lahir’

‘Hiiihii… waalaikumussalam, time kasih. Tapi lewat satu hari laa..isk’

‘Memang saya tau, saya ingat semalam tapi tak sempat nak call’

‘Eleeee…’

‘Selamat hari lahir yang ke 50. Dah tua dah.’

‘Oitt...bukan tua, matang.’

‘O ye ke, bukan masak ke?’

‘Masak? Dah lama dah masak.. ranum dah pon..hehe’

‘Hmm.. dah 32 awak ek..’

‘Heyy mana plak 32, 23 lah!’



Ok, selamat hari lahir untuk diri sendiri. Bencinya... dah tambah satu anak tangga.

Kalau boleh taknak ingat hari lahir sendiri, tapi nak buat camaner kan, dah orang wish.. tepon,.. sms.. beli kek.. haiii.. kena la amik tau gak! Hehe.

Uyi nyanyi happy birthday dan siap deklamasikan sajak untuk aku. Hihi.. so sweet.

Masa birthday party dia nanti, dia nak deklamasikan sajak tu sambil petik gitar. Sebab dia cakap dia dah terror main gitar kapok tu. Cewaahh... u really rock bebeh!

Semalam bergayut tak ingat ngan uyi sambil tengok Supernatural II. Ye la, seminggu line free kan. Thanx to Celcom.

2 comments:

j or ji said...

happy birthday!
32? still young can go far :P

cLinaku said...

haimehh..??ehekhek..!!