FoLLoweRs

Thursday, September 18, 2008

Cepu berlian.

Salah ke aku kalau aku bercinta ngan suami orang? Pehh. Apa punyer soalan daa..

13 comments:

deaf_angel said...

fu yooo..

eh ko balik kampong naik bas ke naik keta? ala...dah start ler, aku kelmarin ingat aku naik salah bas pasal lepas sungei besi dia tak terus gi bandaraya dia koner Bukit jalil, sekali tu...ler...SELATAN sebulan ni kena naik kat Bukit Jalil ler...
ko timur kan? timur naik kat putra tak salah.

eddie dewanaga said...

huh... tau takpe.

cLinaku said...

deaf;
ha'ah..belah timur kat hentian putra jerk.
hah..bukit jalil tu dah dekat area umah aku.meh singgah sahur!

eddie,
ermm.tau.

broken_nigina said...

mana besh kongsi..

deaf_angel said...

bukit jalil pun banyak rumah ye. pepagi aku gi sana naik bas, aku nengok eh ramai orang datang dari arah stadium nye belakang tu nak naik lrt..

sahur? huhu..
makan lauk smalam haha

cLinaku said...

gina,
a'ah...tak best.tak suka.tak mahu.tak sudi.tak sanggup.tak tak tak.tidakkk. hukhuk..


deaf,
mmg ramaiii...!

j or ji said...

cinta tak kenal siapa kata aris ariwatan...laki orang juga perlukan cinta.muehehe

SELAMAT HARI RAYA!

cLinaku said...

jorji,
mmg semua perlukan cinta.laki org pon tak terkecuali.tp nnt pompuannn jugak disalahkan.

'dah takde jantan lain ker?laki orang jugak ko nak kebas??'

habeh camno??

deaf_angel said...

wei ko buat kueh tahun ni?
masak? ke ko tukang makan2 je haha

pjoe said...

macam main dengan api
jangan dia makan tuan sudahlah

cLinaku said...

deaf;
aku nak buat kek!;p

pjoe;
erk..aku nak try main bunga api jerk.

deaf_angel said...

buat kek? fewit. all the best. nanti tampal sini gambo haha

cLinaku said...

hehe..letak gambo eh.. ini merupakan satu cabaran!
last aku buat kek masa umo aku 22 kot..huhuhuhuhuhu...