FoLLoweRs

Friday, September 12, 2008

Segala Untukmu.

Dari semalam lagu ni dok repeat dalam player aku. Tak puas betul dengar.

Memang dari first aku kenal lagu ni masa kecik2 dulu aku terus suka. Tak jemu dengar melodinya.

Dia tanya, ada nak lagu apa2 tak? Terus aku mintak lagu ni. Set! Ada dalam collection dia. Email kat aku.

Pastu dia tanya lagi, nak lagu apa lagi? Teringat aku lagu Kehilangan by Febian. Terbayang lagi si empunya nama Nasha dok nyanyi lagu ni. Jangan tak tau, masa tu aku minat betul ngan Nasha. Minat giler. Sweet (erk) je aku tengok. Huhu..

Tak sangka pulak dia ada jugak lagu tu. Huh.. memang otai rock betullah dia nikh!

Di tanya lagi, seterusnya lagu apa nak? Ermm... last2 aku suh dia copy satu cd untuk aku. Pilihan lagu2 dia, kasi kat aku. Dia cakap ok. Pilihan lagu2 slow rock ek? Ok aku cakap.

Ehhh.. seronok jugak kan..

Indah sunguh waktu kau datang dengan cinta itu...
terima kasih! *blushing*

4 comments:

deaf_angel said...

segala untukmu ni tahun bila eh? 1987 kot. Waktu memuda dulu haha.
kat dalam kaset Juara Juara Rock 2.
Aku masih simpan kot kaset ni..

kenangan lama mengusik jiwa haha

cLinaku said...

ntah.tak pasan tahun bila.
around 86-87 kot.
lagu ni aku takde kenangan tapi aku ingat sangat sebab best ah.

eddie dewanaga said...

kalau Febians kena dgr lagu ''Demi Cinta ini''

**lirik dia ada kat blog gua...

cLinaku said...

huhuuu...jiwengs abis.