FoLLoweRs

Tuesday, October 21, 2008

.

Kita akan jadi gabra dan rasa lain bile bertembung dengan orang yang kita ada perasan. Betul tak?

Kalau ko takde perasaan kat dia, pehal tiba2 ko nak gabra 2 3 macam je.. kan?
Hekhek..

8 comments:

ilazz said...

know hw u feel. Been thru it. N im hepi now..

deaf_angel said...

aku kalo jumpa boss aku atau pangkat2 besar...aku gabra jugak

Yan said...

aku kalo teserempak ngan ko mesti gabra gak.... nape ye?

Geng Metal said...

jemput ke blog rock n roll & metal gua sis ...

cLinaku said...

ilazz;
tau takpe.eniwei welkam!

deaf;
err tu gabra lain citer..eheh.
tak berapa nak best.kecut perut ada.huhu.
lain le kalo bos tu ko ada feeling.mesti gabra yang hepi.
hari2 nak gabra pon takpe lah;p

yan;
ntah!
gabra ker?

geng metal;
buleh..masuk gak!

Geng Metal said...

Jgn lupa linkkan blog gua ni ok, gua dah link blog lu sis kat blog gua ... tq

cLinaku said...

tengkiu metal.geng ah!

eddie dewanaga said...

gua bila bertembung dgn Maya Karin pasti ati ni berdebar2 gitu...

hohoho... sengal!