FoLLoweRs

Tuesday, January 26, 2010

a season in hell


biler seseorang yang dah kau buang dia jauh2 dari hidup kau tiba2 datang kembali atas nama keinsafan, bagaimana rasanya?


beri aku baldi saiz besar, aku rasa nak muntah.

jangan menagih simpati. harta kau tak laku.

siler main jauh2.

5 comments:

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

baldi size xxl boleh? ker tempayan?

deaf_angel said...

old wound bleed again..

ainna said...

sabar laa marlina...segala semua itu ada hikmahnya dan ada balasannya... mungkin dia telah mulai merasai bahang hukumannya keatas apa yg dia dh buat dulu...

broken_nigina said...

love till the end of the world.
:)
depends la.dalam mana relationship dan kenapa dia dibuang dulu.

cLinaku said...

mimi,
tempayan siap ader tutup sekali eh ;p!

deaf,
oyeah..

ainna,
thanx... aku rindu mu....!!!!

gina,
tapi love tu dah sampai end sebelum world ni end..huhu