FoLLoweRs

Monday, January 18, 2010

siti ainur shahirah


16 january 2000 tepat jam 12.38am uyi dilahirkan.

16 januari 2010 hari sabtu lepas, uyi genap 10 tahun. well, hepi besday to my sweetest ever doter., siti ainur shahirah.

dia nak basikal sebab katanyer nak ke sekolah dengan kawan2, takmo atuk hantar. erk.. aku kena pikir yang tu. plus nak satu lagi present special dan seprais sempena kejayaannya dilantik sebagai penolong ketua kelas. waahh.. kemain suka dan bangga dia! tugas dia mengalahkan ketua darjah! hari2 tulis nama budak bising.

ada sekali tu, ketua tak datang dan dia jadi imam lah sekejap. 'assalamualaikum cikgu..!' semua budak2 follow dan dia rasa seronok dan bangga katanya. herm.. uyi memang suka jadi leader.

selain tu.. err dah tentu dia dah bertambah besar dari segi fizikal dan tak lama lagi diorang cakap dia akan sama tinggi ngan aku. heh. macam kawan2 atau kakak ngan adik gitu. ngeh ngeh.

happy birthday anak ibu.

happy birthday uyi.

happy birthday my little pumpkin.

happy birthday adikkk...

semoga uyi akan jadi manusia yg cemerlang dunia akhirat, anak yg baik dan berjaya dalam hidup... ibu sayang dan rindu uyi sangat2.......


4 comments:

Day Dreamer said...

hi awak,

hi uyi,

happy birthday yg ke 10 tahun uyi. hopefully uyi akan jadi anak yang baik, anak yang bertanggungjawab dan everything yang terbaik.


Tapi, untuk jadikan uyi yang terbaik, peranan ibu dia penting sangat dalam membentuk jati diri dia.

sayang anak doesn't mean kita kena manja kan dia kaw-kaw or ikut je apa kehendak dia, dan doesn't mean kita kena tengking dia.

saya takde experience menididik anak ni sbb tak pnh ada anak. tapi harap cik clina didiklah dia dengan betul.

kadang kadang menda yang kita tak suka buat tu sebenarnya sumtin yang baik untuk kita di masa depan.

again,

SELAMAT HARI JADI UNTUK UYI
selamat hari jadi siti ainur shahirah...

nanti uncle bagi hadiah ekkk?


=)

Portdy said...

to uyi ueto:


Happy Birthday to you
This is your day
On this day for you
We´re gonna love you in every way
This is your day, your day
Happy Birthday to you, to you

Happy Birthday to you
You´re still young
Age is just a number
Don´t you stop having fun
This ist your day, your day
Happy Birthday to you, to you

This day only comes once every year
Because you´re so wonderful
With each and every thing you do
Hey

Happy Birtday to you
You´re still youn
Age is just a number
Don´t you stop having fun
This is your day, your day
Happy Birthday to you, to you

This day is only for you
'Cause you´re so special in every way
happy Birthday to you



(NKOTB)

deaf_angel said...

happi besday uyi semoga menjadi anak yang solehah, dan muslimah berjaya dunia akhirat.

primary 4 kan? UPSR coming huhu.
belajar rajin2..

cLinaku said...

thanx guys..!