FoLLoweRs

Wednesday, June 27, 2012

Ke arah yang lebih baik




2-3 hari lepas aku ada sesuatu nak cerita kat sini. Berkobar2 rasa. Tapi biasalah, tak menyempat.

Hari ni aku dok fikir2, ingat2..amendelah benda yang aku nak taip tu..
Arrhhh... tak boleh ingat. Lupe.

Aku rasa lah kan, aku kena lappy satu. Ahh. Takpon belilah samsung galaxy tab tu satu. Senang. Boleh update di mana2 bila2 masa.

Tapi aku ni ada darah keturunan Haji Bakhil sikit. Rasa takde keperluan, aku tak pakai. Tak macam sesetengah orang yang suka bertukar2 gadget ni.

Dulu tahap taik idung masin aku agak tinggi. Sekarang tak dah... Dah tua ni bawak2 tobat.

Ngeh ngeh ngehhh.


2 comments:

deaf-angel said...

aku tak tengok tv seminggu ke, sebulan ke , aku tak rasa apa2.

tapi aku kena ada internet. tu hari aku beli samsung tab 7.0 plus tu. 7.7 tu jam lambat sikit nak keluar, and a bit more expensive.

Dalam tren , kat tempat kerja, boleh internet. taruk dalam beg, gi mana2 bawak.

cLinaku said...

aku pn nak beli lah :)