FoLLoweRs

Thursday, February 12, 2009

Keliru

Cak!

Waktu lunch, tak rasa nak tido walaupon rasa sedikit tired.

Lagipon, sibuk bersms dengan seorang kawan lama.

Smalam beli citer Benjamin Button lakonan Brad Pitt tu. Habis sesi makan kat Island Red Cafe, bertukar lokasi ke Steven lak. Terpandang acai jual vcd, aku tersengih jerk. Apalagi, terus la mamat tu datang.

Kalau ada seorang kawan lama.. beberapa tahun tak jumpa, hanya mendengar suara dan membaca cerita menyatakan hasrat nak jadi kekasih tak rasa kelakar ker? Hekhek..

Aku benci lelaki ni.

3 comments:

deaf_angel said...

vcd dah keluar benjamin tu?
clear tak?

Geng Metal said...

gaknya mamat tu baru tgk citer benjemin tu tak ... ke dia tgk citer benjamin s dri indon tu ...hehehhe

cLinaku said...

deaf,
ko cayer tak...sampai laa ni aku tak tgk lagi!!

geng metal,
benjamin s pun layan ajer la labu..huhu.