FoLLoweRs

Friday, July 16, 2010

apa bolah aku katakan...

aku bosan.

aku bosan dengan life sekarang.

aku bosan dengan perhubungan sekarang.

aku agak bosan dengan kerja sekarang.

aku bosan dengan dia.

aku bosan dengan status poket dan bank.

aku bosan bila balik rumah hari2 selepas kerja.

aku bosan basuh pinggan.

aku dah bosan sapu dan mop lantai.

semuanya membosankan.

cuba dalam hati ader taman cinta, pasti hidup aku takkan bosan.. warghhh.

yeker...?

atau cuba mulakan sesuatu hubungan dengan org yang aku rasa ok, agaknyer berbaloi kot..?

boleh ker..?

try and error.

sanggup??

9 comments:

deaf_angel said...

carik la hobi
- terjun parachute ke..

eddie dewanaga said...

beri aku tanda
bila kan berakhir
mainan silap mata
tangkas seni tukang sihir

aku dah bosan
aku dah bosan
aku dah bosan...

broken_nigina said...

sanggupkah anda menjadi try dan error seseorang?hehe..

dalam banyak-banyak yang ni paling gua feel-"aku bosan dengan status poket dan bank."

Day Dreamer said...

bosan?

hmm....

try & error? ntah la kan?
life ni kdg kdg buat kita rasa camni.

DD ekceli dah tatau sama ada bosan or tak, cuma yg passti letih dgn life skrg. nak sgt mencuba tapi dalam dada ada halangan.

tp mmg bosan gak dgn status poket n bank tu, =)

Tired, above all, of being always
with myself, of finding myself
everyday, when the dream comes to an end, wherever I am, with the same old nose and with the same old
legs.

let time does its job......

=)

cLinaku said...

deaf,
hang punyer suggestion mmg best bro.

eddie,
sampai dah naik bosan dgr lagu tuh.hahaha

gina,
tak sanggup sebenarnya.tapi kadangkala bosan menjadi 'baik' *wink*

day dreamer,
asik melayan keletihan..mmg letih jawabnya.

broken_nigina said...

huhu..sis tak accept org invite kat blog cintaku yang rock.tak sudi..sedih tau..

cLinaku said...

gina,
dah banyak kali masuk tapi takleh.kena blok.kat opis ni macam2 da kena blok trmasuk fesbuk, blog je yg tak kena blok.tu pon certain thngs dlm blog kena blok.
nak buka kat umah line clear lah,terpaksa berebut ngan adik yg giler fesbuk.hukhuk.abeh camno....
sampai skang tak leh baca lagi.kite lagi cedih taw...:(

cLinaku said...

ehhh..da boleh masuk laa....warghhhh.....mejik..!mejik..!
:p

cLinaku said...

ok.
dari dunia luar mmg takbleh masuk!
dunno.