FoLLoweRs

Tuesday, July 20, 2010

inilah wanita.



esok aku nak buat satu ujian kesihatan kat sebuah klinik.

asalnya nak pergi ke sebuah hospital kat kl, tapi macam tak berape nak reti jalan nak ke sana. takde org nak temankan. so, aku buat kat klinik yang dekat ajer yang of kos aku tau jalan dia, maner nak parking, maner pintu nak masuk dan maner tandas dia.

doakan semoga aku baik2 ajer.

er.. ekceli aku takut!

seram!

ngeri!

adeehh..!!


6 comments:

Portdy said...

harap semuanya ok.

deaf_angel said...

fren
biasalah asam garam kehidupan, mesti kadang2 ada terpeleot kat diri kita.

anyway, best wishes dan dengar cakap dokktor.

Smoga dapat doktor hensem..

broken_nigina said...

err..cek apa erk?

cLinaku said...
This comment has been removed by the author.
cLinaku said...

portdy,
thanx.i hope so!

deaf,
thanx.
best jugak dapat doktor hensem tu... err.. tapi...... err errrr.... aduuyaiii...

gina,
cek untuk org pompuan.huhu :p

eddie dewanaga said...

all the best beb...!