FoLLoweRs

Thursday, July 08, 2010

terima kasih sahabatku sayang!



sampai je kat ofis pagi semalam ader satu paper bag atas meja. opss... tak sempat nak snap, busy. so snapkan ajer masa balik. tapi da intai apa ada di dalam...




snap jap ah dalam kete.



see...! so cute! comel je dok kat sebelah bekas tisu tu.. matching pulak! itu kotak tisu takkan buang, sentimental value beb!



meh kasi dekat cket. haa... jgn jeles... germany! owhh.. patutlah ahad ari tu tanyer aku sokong team maner. hehe.



owhh yang ini dah lama... yg kaler biru tu beli sendiri sbb time tu kaler merah tu da abis stok. frust sbb ekceli i like red. a few days later yg kaler merah tu tiba2 ada atas meja. hehe. seronoknya! ladybird kat tengah tu dik jarr kasi sempena beli kereta ni. simpan sampai mati.



tak puas hati.. balik umah snap satu lagi paper bag tu. huhu.


p/s terima kasih banyak2. awak memang baik! takkn saya jumpa kawan sebaik awak. walaupon saya tak pernah ucap atau tunjukkan tp dalam hati saya amat senang dengan awk dan terharu atas segala yg awak buat. u r such a wonderfull fren! saya pasti akan nanges kalau berpisah dengan awak. dan saya harap bila awak kawen nanti, awak takkan berubah. kite tetap fren macam biasa. kan..?
sayangnya kita tetap tak boleh berkahwin walaupon saya sayang awak dan awak sayang saya. dan one thing for sure kite pasti takkan jatuh cinta... huhuhuhuhuh....ekekekekeee.....
last but not least.... i really have a great friendship with you. u gave me a shoulder to cry on. thanx!

7 comments:

Abe Depan said...

Saya juga begitu... hukhukhuk...

Portdy said...

Terima kasih
Kerana merantai ku dengan cinta
Kerana mengajar ku erti bahagia

Loving Born....

cLinaku said...

abe depan,
hukhukhukhukkkk.....

portdy,
terima ksih utk lu jugak sebab jadi sebahagian dari life gua, dgn membaca blog gua.hehehe

deaf_angel said...

cute lak kat perut bear tu ada bendera jerman, anyway happi besday

cLinaku said...

deaf;
erkk... bile masa lak besday gua..isk iskk...bukan lah bro.
bukan hadiah besday tuh...:)

Day Dreamer said...

wow...hadiah pe tu?

mcm sangat special, dan dari org yg special, and for sure atas sebab sebab yg special jugak kan?

=)

cLinaku said...

day dreamer,
takde sebab. sajer2 bagi :)