FoLLoweRs

Sunday, August 01, 2010

table no.11

rindu nak makan ni...



dan secawan kopi.



opss.. aku dapat err.. invitation kot? request dari eddie di fesbuk. tak sabar nak accept ni :p
wah jeng jeng jeng..... :)

11 comments:

eddie dewanaga said...

...jap lagi gua bikin, lu serious ke?
nanti ramai yg frust tau.

cLinaku said...

serius untuk main2.
hehheh.

broken_nigina said...

jemput apa ni?kawin ke?

cLinaku said...

jemputan utk bermain sorok2.
jom gina!

Day Dreamer said...

cik clina ni..

nk dating sama eddie pon leh jadikn citer kt blog ke? huhuhu..
romantik jugak, kan.

i like!

=)

Anonymous said...

saya pon rindu juga kt semua tu,

kt masa masa yg kita lalui bersama di situ.

sudikah awak menemani saya ke situ lagi?

=DD

cLinaku said...

day dreamer;
one fine day....

anon;
hurm.:/
cume terasa rindu je.kdg2.

broken_nigina said...

aiseh..nih yang jeles nih..

Day Dreamer said...

one fine day?

means?
ayat tu buat sy rasa takut...

cLinaku said...

gina;
kalu jeles jom main sama!

day dreamer;
yeker? saya pon takut...!:)

eddie dewanaga said...

Gina, jom la, lagi meriah tau.