FoLLoweRs

Friday, March 21, 2008

Nampaknya, kau masih diingatan..uh!

Bila rindu dan ingatan datang menjelma, rasa nak sms je dia.

Tapi... opsss!! Jangan.

Tunggu je la birthday dia July nanti. At least, sms sebab nak wish, bukan sebab teringat.

Dan, mesti dia rasa terharu.. walaupon dah takde apa2 tapi masih mengingati tarikh hari lahir dia. Hakhakhak.






Huhh. Itupon kalau dia ada perasaan.

3 comments:

broken_nigina said...

huhu..
gua paling menyampah rasa teringat-ingat tuh sebab mesti gua takleh kontrol lalu berkesudahan dengan membodohkan diri sendiri sibuk kacau-kacau orang.

cLinaku said...

Rasa teringat2 tu takbleh dikontrol.Dia dtg bila2 masa dia suka,tak kira kat mana,wat apa.Camno....

broken_nigina said...

angkara keteringatan tuh la gua lagi sekali dah mendedahkan diri gua untuk ditikam-tikam dan dicampak dalam gaung.camane ye ilmu untuk kuatkan hati jangan termakan dengan rasa ingatan yang ntahapehape tuh?insaf..lemah rupanya diri ni..