FoLLoweRs

Thursday, August 13, 2009

Orang mude2 ni memang excited sket.

Aku beli set comforter minggu lepas dalam katalog dgn sorang akak kat ofis.

Cantik. Kaler ala2 coklat.

Bos aku yang sangat-mude-dan-cas-hensem tu tersengih2, ' biler langsung nikh?'

Ai bos.. nak beli cadar pon kena tunggu kawen ker? Abis, kalu tak kawen takleh beli la..?

Esok tu bile aku nak balik sharp kul 5, ' oowh ye la.. nak pergi beli barang ea..?' Tersengih2. Ampehhh tul!

Siap inform kawan2 dia aku nak kawen. Heh what the fish bos...?

Like today, pakai baju kaler kuning cair ader kilat2 sket pon kena perli, ' haii kilat2 nampak baju ari ni... hm biler?' Arrghhhh... tensen tul gua! Pendek kata, ader je bahan.

Errr.. itu baru gossip2, gamaknyer kalau betul camner eh..? Huhuhu....


*erk tetiba2 rindu kat bos aku yang lama bercuti tuh. Telefon tak dapat seolah sengaja terminate number tuh. Sian dia. Sehat ker dia?

7 comments:

eddie dewanaga said...

insyaAllah... masin mulut bos lu tu, benda elok.

Anonymous said...

:-)

hehehe...

sweet je!







- DD -

deaf_angel said...

adeyy ketawa aku pasal...

orang2 TUA pun yang ada pun asyik over-excited jugak huhu

Portdy said...

org tua kalau teroverxcited cute....

cLinaku said...

eddie,
ameennnn....!

DD,
saya memang sweet. Ahaksss..

deaf,
agak2 excited org TUA ngan org muda sama tak..?

portdy,
kite ni tergolong dalam org tua ke mude huh..? ;p

Portdy said...

kita ni tergolong dalam golongan muda bangka huhuhuhuhuhu.....

Gengmetal said...

borong terus kedai tu ... habis ceta ... hehehe ...