FoLLoweRs

Thursday, August 06, 2009

Sehingga hari ini...

3-4 hari ni aku angau sket.

Tak tau la pasal apa.

Aku malas nak fikir.

Aku fobia nak berharap.

Aku benci dengan pengharapan.

Pon begitu aku tetap angau. Haih.

Tapi aku belum giler......


Err.. aku rasa aku kena bertapa. Penuhkan ilmu pendinding di dada.

9 comments:

eddie dewanaga said...

ilmu pendinding di dada..???
hehehe...

beb, pasal entry sebelum ini, gua tak setuju bila lu bilang radhi jenis mcm tu, ramai yg kenal isterinya tu punya social life, termasuk sepupu gua.

gua tak berniat utk menangkan mana2 pihak, tapi serius... depan tv dan disebalik tabirnya tak sama.

mungkin lu teringat apa yg pernah terjadi pada lu, tapi insyaAllah, bukan semua lelaki sedemikian rupa.

eh, kata hari tu ada taukeh kilang beras nak masuk meminang, jadi ke tak???

gua tumpang makan nasik kenduri pun jadilah... hehehe!

Yan said...

taukeh kilang beras???!!!!!!...

melepas!.....

cLinaku said...

eddie,
aku tak menangkan wife dia atau sape2.Sbb aku tak tau masalah diorang dan tak minat ngn life diorang.Cume.. ye mungkin gelagat si Radhi tu lebih terserlah so aku terfokus kat dia.tu yg buat aku terganngu seketika..huhu.

Tokey beras? Huu.. umur lagi tua dari abah aku lah beb! Uyi nak panggil dia ayah tok..hehehehe..


yan,
yeaahh.. tokey lembu!

Portdy said...

sis,

kadangkadang,

angau itu

indah.

deaf_angel said...

fren

kita happy, ujian
kita sedih pun ujian
jiwa kacau pun ujian

ingat Allah selalu.

cLinaku said...

portdy,
betul betul betul!

deaf,
insyaAllah... tu yg sebaiknyer.

Anonymous said...

angau?

ermm..mcm best je..huhuhu
saper la yg di'angau'kan tu ekkk?

huhuhuh...

TOKEY BERASS!!!!!!

melopeh la den.....


:)

D-D

broken_nigina said...

angau zaman tak berapa muda remaja ni banyak angau olok-olok.macam nak jatuh cinta tapi rupanya tak.

cLinaku said...

gina,
yer ker..? ntah. mungkin ye mungkin tak. tapi kalau betul jatuh cinta pon best gak kan...?