FoLLoweRs

Thursday, February 11, 2010

bukumuka.




arghhhhh... tolongg...!! tolonggg....!!

aku tak tau naper susah, payah dan malas betul aku nak update fesbuk. bukan setakat update, nak login pon takder ati. iskk...

fesbuk dah lama join tapi tak aktif langsung. aku ader try berjinak2, belai2, bukakan hati aku untuk menyukai fesbuk tapi stil tak boleh.

aku ader login 2-3 kali. tapi lepas tu malehnyerrr nak add org. ntahnyer! email berbakul2 dah. adehhh.

aku stil tak suka fesbuk. tapi adik manja cakap kalau tak join fesbuk macamaner nak dapat anak ikan..? wakakakaka....

last2 aku fedap.

aku memang tak minat fesbuk! Stop.

7 comments:

eddie dewanaga said...

just in case lu log in satu hari nanti... carik gua, Eddie Dewanaga kat sana. Kata nak tengok muka gua yg kemek macam tin coke kena pijak...

cLinaku said...

eddie,
lagi lu kater muke lu macam tin coke kena pijak, lagi gua rasa lu ensem dan kiut giler!!

eddie dewanaga said...

what...???

seriously, lu kena buang perasaan tu beb, jgn sesekali letak harapan terlalu tinggi, sebab kalau ianya tak menepati apa yg lu sangka, harapan musnah, makan dalam jugak beb...


*sekadar satu metafora, bukan la gua kata berkenaan tin coke yg kena pijak, dalam apa juga perkara pun, tapi serious, muka gua pecah pintu, gua kasar, gua baran dan gua cuai...

cLinaku said...

hakhak... beb kalu lu ensem giler pon gua takde simpan dalam hati. sekadar ucapan di bibir,
'ehh hensem ar mamat tuh...'

bleh gitu? huhu.

*tp biasanya sape2 yg merendah diri ni mmg lawo... wakakak...saiko saiko...!

broken_nigina said...

sis boleh geng.gua pun tak minat.lol.en.edie hari tu kata stepler kemek ni tin coke lak..mana satu ni..

eddie dewanaga said...

gina honey,
seriously, stapler kemek atau tin coke kena pijak, itu realiti bagi sesuatu yg tidak indah untuk dibanggakan, apatah lagi nak mengharap segaris pelangi...


gua tunggu gina jugak disana, kalau berani laa...

gohku said...

Wehh carik anak ikan ke kat fesbuk tu? ishks