FoLLoweRs

Tuesday, February 02, 2010

kata adik comel aku....



seorang kawan merangkap budak comel ym aku, blog aku ni terlalu jiwang. aku balas balik ' ntah. semenjak 2 menjak ni rasa emo sket.'

dia tembak 'eleh.. bukan sekali dua ni.. selalu. nampak ajer brutal tapi leleh.'

desyumm..! desyumm!!

erkk. ye ker?

ok ok. yang tadi tu post last berunsur kejiwaan.

ciss..!!


10 comments:

eddie dewanaga said...

haaa... baru je gua komplen tadi...

cLinaku said...

komplen lu diambil kira taw.
hekhek...

Rembo said...

beb.

wa rasa, itu jiwa rockers sejati. Mana2 rockers mmg gitu.

Wa pun selalu kena tembak macam tu.

"Luar rock, dalam emo...bla bla bla..."

cLinaku said...

manusia sekeras2 mana pon... mesti ader sikit jiwengs gak dlm jiwa dia kan kan...

broken_nigina said...

bercakap pasal perasaan bukan jiwang.itu namanya dewasa dan terbuka.cinta salah satu daripada persoalan serius dalam hidup.macam perancangan kewangan,kerjaya,ekonomi,pelaburan,politik,seks dll.bagi gua cerita pasal hal perasaan dan jiwa tu real.istilah jiwang bunyi macam kebudak-budakan bila seseorang tu dah terlebih romantik sampai jadi sentimental tak ingat lepas tu nak berbunga-bunga meleleh lagak mengalahkan romeo-juliet padahal dibuat-buat sebab kuat berangan.oh,cintaku seluas lautan biru yang bergelora di bawah langit yang indah bla bla bla.padahal putus cinta sehari esok dah ganti kapel baru.kesimpulannya,gua tak suka istilah jiwang.sekian terima kasih.

cLinaku said...

tapi kadang2 perasaan buat kita jadi sangat budak2...kan.

broken_nigina said...

kadang-kadang kita perlu cukup dewasa untuk jadi budak-budak.:)
yang paling berani,yang paling jujur,yang paling luhur=budak-budak.gua ni dah la ponteng kerja pastu syok sendiri dok post komen buat macam forum pulak.;p

cLinaku said...

ahakss...ok la tuh.gua ni dah la keje.kejap2 tgk email,ader komen gina ke tak..huhu.bravo bravo.

Day Dreamer said...

salam,

chupp!!!

sembang-sembang pasal kejiwaan & jiwangs ni kan, rasanya semua org yang ada perasaan tu memang jiwang kot.

apa definasi sebenar jiwang? takde yg clear maa.

so, if kita buat sumtin dgn hati, memang org yang menhayati akan terasa kejiwaan dalam hasil kerja kita yang tulus terus dari hati kita tu.

betul ke aku cakap ni beb?

tp pada aku orang yg cakap org len jiwang tu sebenarnya dia tak paham sumtin, jiwangs tu ada dalam setiap hati semua org even firaun and as long as kita manusia.

kan..kan..kan....


=)

cLinaku said...

mebi apa yg adik comel maksudkan aku terlalu emo..barangkali.