FoLLoweRs

Thursday, April 22, 2010

blues.

bukan taknak, tapi tak mudah nak mulakan sesuatu yg baru kalau hati tak sedia dan memang tak mahu.

bukan takde mencuba, sudah seringkali hati ini dipujuk tapi keputusan masih tiada yang berubah.

heh. susahnya menjadi manusia bernama perempuan ini.


A woman's heart is a deep ocean of secrets.... kan?

6 comments:

Portdy said...

hati perempuan ni lembut....


tapi....ada satu kekuatan yang ada pada wanita ni yang tak semua lelaki pun ada, kalau ada pun maybe tak sekuat wanita


.....itu ialah "will power".

cLinaku said...

portdy,

will power huh.....yup mebi.

tapi sampai biler....?

broken_nigina said...

hihii..gua rasa orang pompuan takde la misteri dan rumit mana pun..yang jadi rumit tu pasal pompuan bila tak puas hati dan tak suka boleh nampak melalui body language dia tapi lelaki biasanya sebab malas nak panjang cerita suka amalkan dasar "semuanya ok" jadi dari luaran nampak la macam pompuan lebih rumit dan banyak kerenah..lepas tu lagi satu,lelaki lebih praktikal untuk terima hakikat apa yang "diangankan" hanyalah angan-angan jadi diorang tak payah nak terima apa yang kurang sifat dari benda yang sebenarnya dia nak tapi pompuan biasanya lebih degil dengan idea romantik yang ada-the mr.right..tapi apapun,laki ke pompuan ke,soal hati takleh dipaksa..bila sampai masa sampai seru,semua akan jadi sendiri..sekian..

deaf_angel said...

deep ocean of secret

Aku setuju sangat haha

cLinaku said...

kenaper pompuan mesti macam tu ekk...

gohku said...

Lelaki diberi kekuatan fizikal n mental manakala perempuan diberi kan perasaan dan sifat kasih sayang utk saling melengkapi .. setiap yg dicipta itu berpasangan .. Pasangan lelaki adalah ppuan .. dan pasangan ppuan adalah lelaki.. Dan manusia adalah manusia sebaik2 ciptaan makluk oleh ALlah swt ..