FoLLoweRs

Monday, April 12, 2010

rela ku pujuk.






nak tidur.. nak lena... kalau boleh jangan bangunkan aku. aku taknak terjaga dan teringatkan benda2 yang sedih dalam hidup aku. aku nak tidur puas2... dan bila aku bangun i'll make sure i'm a big big girl.... ataupon bila aku bangun aku terkena amnesia.

hati menangis siapa yang tahu... :(


oh yea.. aku teringin nak tengok search-wings double trouble tapi takde kawan-duit tak cukup-tak reti nak pergi. budak comel..???


7 comments:

Anonymous said...

jom2..i mmg xde hal.sebut je tarikh bile,tyme dgn bile nk beli tiket..
then kita gi ar sama2..oke??
bawak keta u..
hoho..=)
*budak comel

broken_nigina said...

sy nak pergi sy nak pergi..

cLinaku said...

anonympus,
jangan nyorok belakang langsir!

gina,
jommm laaa....

broken_nigina said...

datanglah menjemputku kereta merah..yeah yeah..

cLinaku said...

gina.. itu mlm sms ekceli nak tanya pasal ni laaa...:)

broken_nigina said...

tak pergi la jawabnya sis..nanti karang kuar dvd beli dvd je la.

gohku said...

Jgn dilayan sangat perasaan tu.. be strong ok..