FoLLoweRs

Friday, June 11, 2010

dilema hari jumaat.


datang ofis mata dengan bengkak. rambut lepas, separuh basah. hari ni ari jumaat. semalam malam jumaat.

'ehh.. naper mata bengkak? nanges eh..?'

'woww... rambut basaaaahhhhh...'

'ekhemmm..'

selain mata bengkak, bibir aku juga bengkak. macam kena cium semut.

semalam tido hampir 12jam. macam baby. hermm just imagine la kul baper aku dah lena kan. so, pagi2 lagi kena lawan rasa sejuk... mandi, kena syampu rambut... mandi wajib. erm.. period da abis daa.

err... aku ingat nak cari abang angkat la sorang. berumur dalam lingkungan 40an. tiba2 aku rindu pada encek angel dan mr big. sbb dengan mereka aku bleh manja2 macam budak tadika. ngeh ngeh.

ader calon?

4 comments:

gohku said...

baru 12jam.. takleh lawan aku tido 14jam tapi stil nampak hensem.. hahahahhhha

cLinaku said...

wakakakaka...
hensem eh?
meh.. lama tak tengok ko :)

Anonymous said...

haha~
ader2 calon..
saya~
oke x??
lama gak ar x tgok blog nh~
windu ar kat page dia~
hoho..=)
*budak chumil*

cLinaku said...

adakah anda berusia 35 tahun ke atas? hehe...