FoLLoweRs

Wednesday, June 23, 2010

uyi photoshoot






















kat the mines, posing amek gambar sendiri. mekap? huh. mengalahkan aku!

5 comments:

Nana Neriza said...

dah besar diaaa....makin cantik...cam ibu dia lah kan..ahaks...anak dara sunti katakan...:)

cLinaku said...

nana,

hekhekkk... cantik eh? thanx! kalu uyi dengar tersengih lebar dia!

eddie dewanaga said...

gua start baca blog ni dari gambar uyi masih kecik, dah tak lama lagi dah nak bermenantu dah member gua sorang ni...

deaf_angel said...

dah ada beg make up belum?
kena ada, senang nanti dia travel jauh2 tengok ko ke apa ke.

mengalahkan orang tua tau nanti
hair care je dah macam2. mahal2 lak tu..

cLinaku said...

eddie,
alamak...tak bleh la nak berbesan ngan lu! huhu.

deaf,
huh.. pening aku budak sorang ni. aku kenal lipstik pon lepas skolah menengah. uyi ni bukan aje lipstik, siap dah pandai nak kepit2 bulu mata kasi lentik. aduyaiii...