FoLLoweRs

Tuesday, April 22, 2008

Aku dan kerja baruku.

Oyeah!

Tempat kerja baru.

Environment baru.

Kawan2 baru.

Bos baru.

Semua baru.

Tak boleh nak komen banyak2 sebab semuanya masih terlalu baru. Duduk kat meja baru ni, line internet dah ada tapi sibuk membaca blog2 feveret. Rindu! Last week start kerja dengan menghadiri kursus selama 4 hari 3 malam.

InsyaAllah... semoga aku akan selamat dan berjaya menghadapi dugaan2 mendatang.

Baru2 ni balik kampung, aku tempah baju kurung 5 pasang.

Nak buat camner... keje gomen memang kena pakai baju kurung. Uhhhh...!! Gomen ek..
Huhu..

Walaupon aku tak berapa suka dengan dressing code dan jugak sedikit suasana kerja gomen ni tapi aku cuma fikir masa depan. Secure.

Snifffffffff.... hirup udara segar Putrajaya. Haaaaaaahh...!!

5 comments:

deaf_angel said...

best wishes \m/
smoga rezeki diberkati. Amin

rambo said...

good luck!

cLinaku said...

deaf_angel dan rambo,
Ameen.... tengkiu!

nitrus1384 said...

heheh, xleh pkai sexy2 dah la..

cLinaku said...

huhu..takleh pakai selekeh cam nyonya nak pegi pasar dah la..