FoLLoweRs

Tuesday, July 08, 2008

Selamat pengantin baru dot dot dot...

Alamak..

Lelaki itu dah nak kawin?

Heh! Cepat benor mendirikan masjid kembali!?

Tahniah dan doakan kebahagian dia la ek. Bukan ada apa2 pon dengan dia. Minat yang takde kaitan dengan apa2 perasaan atau feeling. Saje je suka2 isi masa lapang yang ada.

Sebab? Sebab penampilan dan karektor dia best. Sape tak suka orang yang nampak menarik tetapi low profile kan?

Tapi bila dengar dia dah nak kawin pada tarih keramat 8/8/08 nanti, automatik minat dan admire tu pudar dan berkata, 'alaa... nak kawin dah ek...?' Hukhuk.

Buat apa minat kat orang punya eh?

Tak cool langsung.


p/s Apapon, dia tetap cool dan hensem!

4 comments:

deaf_angel said...

weekend 8-10 august tu majlis banyak..org cina dah la tu lucky date dorang, melayu lagik
Olimpik pun that week..

cLinaku said...

tu la.Adik aku pon sama sibuk nak nikah time tuh.

deaf_angel said...

date dia lawa.. tu ah orang semua dari dua tiga tahun lepas dah berangan nak kawin 8/8/8

broken_nigina said...

gua nak kawin 20082008..
tapi tinggal sejarah je.
hahahaha..