FoLLoweRs

Thursday, September 27, 2007

Barang yang lepas akan aku kenang.

Menyesal rasanya bakar diary2 aku dulu.

Rugi plak rasa.

Patutnya aku simpan. Tu dah jadi sejarah dan khazanah berharga. Mana nak refer lagi?

Surat2 yang aku simpan start darjah 3 sampai la aku kat itm pun aku dah bakar. Seingat aku, aku cuma simpan surat dari seorang abang yg merupakan cinta pertama dan jugak pandang pertama. Pehhhh... luv at first sight tuu. Nanti balik kampung aku nak selongkar carik balik, ada ke tak.

*sementara nak tunggu jam 5...

10 comments:

Nezjoe said...

cinta pertama tu masa umur berapa?
ehe
lemme guess...
form 3?
ke awal lagi?

cLinaku said...

form 4!setahun kenangan terindah,sampai skang perasaan tu rasa cam mimpi!huhh..really!mmg betul org cakap panahan arjuna cinta pertama lain sket..ceyhh..!

Nadia said...

aku plak simpan lagi sume kenangan2 aku cam surat2 lama tu..even satu nota kecik yg ditulis dek first bf aku pun ada lagi rasanya (walopun nota tu penuh dgn ejaan yg salah & ditulis atas kertas buku sekolah..haha). err..masa tu aku baru darjah 5 & si dia darjah 6. gatey betui!..;-p

ares bahar said...

dokumen-dokumen bertulis tu sangat berharga...sayangnya...

azrul angkasawan said...

hmm.. persoalannya, apa kejadian yang membuatkan cik cLinaku membakar semuanya? hehe.. ;)

cLinaku said...

nadia,
jeles aku kat ko sbb stil simpan benda tu sumer.Bab gatey tu....ko mmg gatei...!!kuikuikui...ciss, sama la cam aku.

ares,
mmg sayang.....sigh!

azrul,
konon nak buka buku baru sbb masa tu baru join kelab 3posen.ceyhh..!dan...sedikit frust kot...erk!

M1N4M1 said...

aku lagi suka koyak dan buang semua..xyah nak ingat ape2 lagih..yg berlalu biarlah dia lalu xyah nak patah2 balek..buat semak otak je hahaha setel

cLinaku said...

m1n4m1,
bukan sumer benda leh buang esp. yg ader sentimental value... aduss..!

broken_nigina said...

gua buang semua..
sebab sentimental value tuh dok dalam otak dan hati..bukan pada material..
buang-buang pon,takde benda jugak yang berubah..
ye la..gua bukan data komputer cam sesetengah orang tuh..

cLinaku said...

tapi gina perasaan tak boleh ditipu,benda yg tersimpam dlm otak ngan benda yg boleh dipegang,dirasa..lain.cam ucap slamat hari raya.wish melalui sms,email,mms tak sama ngan dapat kad raya.tp tu sumer depend on memasing la kan